Zonder sponsors geen IJsselsteins Open

Heel veel dank zijn we verschuldigd aan onze sponsors die het mogelijk hebben gemaakt om o.a. de aankleding van het evenement te kunnen verzorgen. Niet alleen hebben zij in meer of mindere mate gezorgd voor een vlaggenparade en 'veranderde tee-boxen', maar ook voor tentjes en gratis ballen. Veel dank ook voor Rabobank Utrechtse Waarden die de lunch en 3 ballen heeft geschonken. Daarnaast ook veel dank aan Golfbaan De Kroonprins die, ondanks de strikte maatregelen i.v.m. het corona-virus,telkens hebben meegedacht hoe het evenement het beste doorgang kon vinden
We mogen ook SIXT niet vergeten die een weekeinde cabrio-rijden in een BMW heeft aangeboden en Moët&Chandon die een Magnum-fles champagne heeft geschonken. 
Ten slotte ook nog Golf Atlantique die de hoofdprijs voor de winnaars zal verzorgen. Een weekeinde verblijf in Parijs inclusief 2 ronden golf op Paris National, de baan waar de RyderCup van 2018 is gespeeld.
We hopen dat we volgend jaar weer een beroep kunnen doen op onze sponsors zodat we de aankleding met o.a. de lichtletters en de gepersonaliseerde ballonnen nog verder kunnen uitbreiden.
Hieronder ziet u nog een keer de plattegrond van de golfbaan en daaronder de namen van de sponsors en een link naar hun websites.

Hole-sponsors (klik op de naam voor meer informatie)