Zonder sponsors geen IJsselsteins Open Golf

Zoals iedereen wel kan weten is een evenement als het IJsselsteins Open golf niet te organiseren op de wijze die deze organisatie het doet. De aankleding, de wedstrijdleiding, de voorbereidingen, de website en ga zo maar door... kosten nou eenmaal geld. Door het inschrijfgeld laag te houden voor een evenement als dit, kunnen we een groot bereik hebben om deelnemers te prikkelen om in te schrijven. Een toernooi met 40 deelnemers is geen groots podium.
Zodoende zoeken we elk jaar weer sponsors die ons bijstaan. Daarvoor in de plaats krijgen zij ieder een hole waar zij hun bedrijf mogen presenteren aan de golfers. De een doet dat met beachvlaggen, de ander met een tent, weer anderen met een bord of goederen van zijn/haar bedrijf. Ook worden er prijzen gesponsord die op individuele holes gewonnen kunnen worden. De afgelopen jaren zijn we verwend met flessen champagne, de nieuwste golfclubs van Taylormade, Cosy windlichten, een leefstijltest, zonnebrillen van een prachtig Oostenrijks merk, een nacht verblijf in Keulen en reizen naar Parijs, Brussel en Maastricht (we vergeten er vast nog wel een paar...).
Dat kan alleen maar met hulp van onze sponsors. Uiteraard gaan we weer een aantal sponsors benaderen die ons de afgelopen jaren gesteund hebben, maar als we onze 18 holes vol kunnen krijgen met allemaal sponsors dan kunnen we een machtig mooi en uniek promotieproject laten komen. "Op de foto met je favoriete foto", hoe het precies werkt is mij niet helemaal bekend, maar het werkt met spiegels en er wordt niet 'geknipt en geplakt'. Nee, een heuse foto van jou met je golfidool.
Het sponsoren van een hole kost je € 100,00 en daarvoor mag je hem helemaal 'aankleden' zoals je wenst. het plaatsen van je spullen gaat in overleg met de greenkeepers, want zij weten waar alle drainageleidingen lopen.
Voor sponsoring en deelname kunnen wij zakelijke facturen met BTW sturen, wat weer aantrekkelijk kan zijn voor de teruggave van de BTW voor je bedrijf. Er zijn nog 15 holes vrij op dit moment.
Wil je meer weten over hole-sponsoring, stuur dan een mailtje naar info@ijsselsteins-open.nl


Hole 1: Jumbo Golf Bunnik

Een nieuwe sponsor die zich gaat profileren als dé golfwinkel in deze regio. Met diverse prijzen en gadgets sponsort Jumbo Golf zich op deze hole Neary, Second Neary en Longest bordjes (en prijzen) worden door hen geleverd Zie  De grootste online Golf, Hockey & Wintersport shop van Nederland | Jumbo Sports

Hole 13: Pommery Champagne

Een nieuwe sponsor die 2 flessen champagne schenkt aan het team dat op hole 13 de Neary weet te slaan.

Hole 2: Nog beschikbaar

Hole 3: Nog beschikbaar

Hole 5: Nog beschikbaar


Hole 6: Nog beschikbaar

Hole 10: Nog beschikbaar

 Hole 18: Golf Atlantique

http://www.golf-atlantique.comEen golfreisbureau, gespecialiseerd in 'golf en meer...' zoals citytrips, wijnproeverijen en excursies. Alles kan gecombineerd worden met golf op het Britse eiland, maar ook rond steden als Parijs, Rome, Brussel, Barcelona, Porto en Maastricht.Hole 18. Zie  Golf Atlantique | Ryder Cup (golf-atlantique.com)

Hole 11: Nog beschikbaar